Takk for ditt nylige kjøp!

Vi er begeistret for at du har valgt å handle hos oss og setter virkelig pris på tilliten din. Vær trygg på at vi er forpliktet til å overgå forventningene dine med våre eksepsjonelle produkter og service.

Å finne riktig størrelse - eksperimenter og ta deg tid

Den strimlede minneskumputen er designet for enkel tilpasning, så føl deg fri til å eksperimentere og finne den perfekte passformen for deg. Med den inkluderte lerretsbagen er det enkelt å justere skummet. Husk at hver persons kropp og preferanser er unike, og bare du kan avgjøre hva som er best for deg.

cool comfort guide

Vi har laget en hjelpsom guide som følger med bestillingen din. Som du vil se, er det enkelt å gjøre justeringer, og du trenger ikke å bekymre deg for å håndtere det ekstra skummet. Puten leveres med en mengde skum som passer de fleste.

Imidlertid tilbyr vi noen utgangspunkter for putestørrelse avhengig av søvnposisjonene dine og hvor ofte du endrer dem:

  • Sidesovende: For de som primært sover på siden, bør du sikte på en putehøyde som er omtrent lik skulderbredden din. Dette vil hjelpe til med å holde hodet i nivå med sengen.
  • Ryggsovende: Hvis du foretrekker å sove på ryggen, bør du velge en noe kortere pute. Målet er å støtte nakken og skulderområdet, slik at nakken opprettholder en jevn posisjon uten å bøye seg for mye opp eller ned.
  • Magesovende: Selv om dette ikke anbefales av de fleste eksperter, hvis det å sove på magen er det du foretrekker, kan vår COOL COMFORT-pute tilpasses deg. Denne posisjonen krever den laveste putehøyden for å forhindre belastning på ryggen forårsaket av en unaturlig vinkel på nakken.

Husk at disse forslagene kun er retningslinjer. Hvis det fantes en løsning som passet alle, ville ikke denne justerbare puten med strimlet minneskum eksistere! Sørg for å utforske ulike alternativer og finn ut hva som føles best for deg.


Instruksjoner for vedlikehold

  • Vasking av minneskum – Ikke egnet for maskinvask!
  • Vasking av det indre og ytre putevaret – Kan vaskes i maskin ved 40°C. Sørg for å tømme det indre varet helt for strimlet minneskum.
  • Tørking – Ikke egnet for tørketrommel. Må lufttørkes i skyggen.
  • Kjemisk vask – Ikke egnet for kjemisk rengjøring.

Trenger du hjelp?

Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål angående bestillingen din, er du velkommen til å kontakte oss på service@zenbed.no - vårt dedikerte team er alltid klare til å hjelpe og støtte deg!