Takk for kjøpet!

Takk for at du valgte å handle hos oss! Vi setter pris på tilliten, og vil gjøre vårt beste for å oppfylle forventningene dine til produktene våre.

Slik bruker du kjølemasken

Legg masken i fryseren i 60 til 120 minutter i fryseposen som følger med, eller bruk din egen. Hvis masken er for kald når du tar den ut av fryseren, kan du la den være i romtemperatur til den når ønsket temperatur. Når masken har nådd ønsket temperatur, plasseres den på hodet ditt. Hvis hodepinen, hevelsen eller smerten forverres eller vedvarer, kontakt din lege og/eller søk legehjelp.

Vedlikeholdsinstruksjoner

  • Vaskeanvisning – Tørk av masken med et fuktig håndkle eller klut. Masken må ikke senkes ned i eller dekkes av vann. Lufttørk produktet hvis det blir vått.
  • Tørkemuligheter – Lufttørk produktet i skyggen hvis det blir vått.

ADVARSEL: Sjekk alltid det indre fôret og trekket grundig for iskrystaller, rifter og hull før bruk. Ikke bruk masken hvis iskrystaller eller gele er synlig.

FORSIKTIG: Bruk masken kun som anvist. Frys alltid i en frysepose. Bruk kun på tørr hud. Ikke bruk produktet hvis produktet er for kaldt til å berøre det. Ikke bruk på infiserte områder eller åpne sår uten å konsultere med lege først. Ikke legg i tørketrommel eller vaskemaskin. Ikke senk i vann. Ikke bruk hvis den er våt. Ikke svelg den.

STOPP: Hvis geleen av en eller annen grunn kommer i kontakt med huden eller øynene, skyll området umiddelbart med såpe og vann. Hvis det oppstår en allergisk reaksjon, rengjør området grundig med såpe og vann og kontakt legen din umiddelbart.

Trenger du hjelp?

Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål om bestillingen din, kan du kontakte service@zenbed.no – vi er klare til å hjelpe!