Takk for kjøpet!

Takk for at du valgte å handle hos oss! Vi setter pris på tilliten, og vil gjøre vårt beste for å oppfylle forventningene dine til produktene våre.

Putetrekkinformasjon for din nye pakke

Når du mottar pakken din, lurer du kanskje på hvor putetrekket du bestilte befinner seg. Ikke bekymre deg! For å gi det beste førsteinntrykket, har vi allerede plassert putetrekket på puten for deg.

Minneskum skiller seg fra tradisjonelle fjærfylte puter. Som en solid blokk trenger ikke minneskummet et indre trekk for å holde skummet; minneskummet selv fungerer som det ytre laget. Dette betyr at du bare trenger ett putetrekk.

Du kan bruke hvilket som helst putetrekk, men våre tester har vist at noen kan hindre kjølegelens ytelse. For optimale resultater anbefaler vi våre skreddersydde putetrekk, som er laget av spesielt stoff designet for å komplementere og forbedre DEN SVALE PUTEN. Våre putetrekk er også tilpasset for å passe den spesifikke formen på puten du har valgt, og sørger for at det ikke er løse ender eller for stramme områder.

Slik får du det beste ut av den svalende puten

Den svalende puten er fylt med kjøleteknologi som vi ønsker å sikre at når sitt fulle potensial – slik at du kan nyte en god natts søvn. Siden puten er laget av den revolusjonerende kjølegeelen, oppnås kjøleeffekten på best mulig måte når geleen er kald før bruk. Slik vil det kunne beholde den svalende effekten og holde seg kjøligere over lengre tid, slik at du får en best mulig nattesøvn. Men ikke bekymre deg. Disse tingene er ikke nødvendige for at puten din skal ha en kjølende effekt. Uansett hvordan du har tenkt å bruke puten, får det en kjølende effekt sammenlignet med din vanlige pute.

Vi satt sammen noen gode råd for deg som ønsker å optimere kjøleeffekten:

  • Ikke oppbevar puten på et sted der den utsettes for direkte sollys og eller varme i løpet av dagen. Dette kan føre til at putens innebygde kjølegele bruker energi til å kjøle seg ned i løpet av dagen og den fulle effekten av puten kan bli svekket, og du vil ikke få den fulle kjøleeffekten når det er sengetid.
  • For å sikre at putens kjølende gele holder seg kald, kan du med fordel oppbevare puten i et mørkt og kjølig rom eller skap - borte fra solen og dens varme.
  • Hvis en ekstremt varm natt er rett rundt hjørnet, eller du bare vil at puten skal oppnå sitt fulle og kaldeste potensial, kan du oppbevare puten i fryseren eller i en kjøleboks cirka 30 minutter før bruk. Da absorberer geleen i puten det kalde miljøet, som det kan frigjøre umiddelbart når den tas i bruk.

Vedlikeholdsinstruksjoner

  • Vaskemuligheter for puten – ikke egnet for maskinvask! Kan tørkes av med en fuktig klut, eventuelt med litt vaskemiddel.
  • Vaskemuligheter for putetrekket – Vaskes ved 40 °C.
  • Tørkemuligheter – Kan ikke tørkes i tørketrommel! Må lufttørkes i skyggen.
  • Muligheter for kjemisk rengjøring – Puten kan ikke rengjøres kjemisk.

Trenger du hjelp?

Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål om bestillingen din, kan du kontakte service@zenbed.com – vi er klare til å hjelpe!