Takk for kjøpet!

Takk for at du valgte å handle hos oss! Vi setter pris på tilliten, og vil gjøre vårt beste for å oppfylle forventningene dine til produktene våre.

Slik får du det beste ut av det svalende teppet

Det kjølige teppet er fylt med kjøleteknologi som vi ønsker å sikre oppnår sitt fulle potensial, slik at du kan nyte en god natts søvn. Kjøleeffekten oppnås på best mulig måte ved at teppet er kjølig før bruk. Slik vil det kunne beholde den svalende effekten og holde seg kjøligere over lengre tid, slik at du får en best mulig nattesøvn. Men ikke bekymre deg. Disse tingene er ikke nødvendige for at teppet ditt skal ha en kjølende effekt. Uansett hvordan du har tenkt å bruke teppet, får det en kjølende effekt sammenlignet med det vanlige teppet ditt.

Vi satt sammen noen gode råd for deg som ønsker å optimere kjøleeffekten:

  • Ikke oppbevar teppet på et sted hvor det utsettes for direkte sollys og/eller varme i løpet av dagen. Dette kan føre til at teppets kjølefibre bruker energi til å kjøle seg ned i løpet av dagen og dermed vil den fulle effekten av teppet bli svekket, og du vil ikke få en full avkjølende effekt når det er sengetid.
  • For å sikre at teppet holder seg kaldt, kan du med fordel oppbevare teppet ditt i et mørkt og kjølig rom eller skap, borte fra solen og dens varme.
  • Hvis en ekstremt varm natt er rett rundt hjørnet, eller du bare vil at teppet skal oppnå sitt fulle og kaldeste potensial - kan du oppbevare teppet i fryseren eller i en kjøleboks cirka 30 minutter før du skal bruke det. Slik vil fibrene i teppet ha absorbert det kalde miljøet som det kan frigjøre umiddelbart når det tas i bruk.

Vedlikeholdsinstruksjoner

  • Vasketemperatur – 30°C.
  • Tørkemuligheter – Kan ikke tørkes i tørketrommel! Må lufttørkes i skyggen.
  • Muligheter for kjemisk rengjøring – Kan ikke rengjøres kjemisk.

Trenger du hjelp?

Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål om bestillingen din, kan du kontakte service@zenbed.no – vi er klare til å hjelpe!