Takk for ditt siste kjøp!

Vi er glade for at du har valgt å handle hos oss, og vi setter virkelig pris på din tillit. Du kan være helt trygg på at vi er dedikerte til å overgå dine forventninger med våre eksepsjonelle produkter og service.

Revolutioner din søvn med vår varmeminneskumpute!

Velkommen til den ultimate opplevelsen av komfort og velvære! Vår minneskumpute er designet for å levere en himmelsk søvnopplevelse som overgår det vanlige. Med den nyeste teknologien integrert i denne puten, vil du oppdage en helt ny måte å sove på. Forestill deg å synke ned i en myk og støttende pute som nøyaktig tilpasser seg din hodeform og samtidig gir en herlig varmeopplevelse med tre forskjellige temperaturinnstillinger. Uansett om du ønsker en mild og beroligende varme eller en mer oppkvikkende følelse, tillater denne puten deg å tilpasse din søvnopplevelse nøyaktig etter dine behov. Opplev en revolusjonerende måte å hvile og forny deg med vår minneskumpute med innebygd varmeelement.

Temperaturinnstillinger

Forestill deg følgende: Du ligger i sengen din, klar til å nyte en varm og koselig søvn. Med vår minneskumpute er det så enkelt som å trykke på en knapp. Én trykk, og du føler varmen på 50°C, akkurat det du trenger for å slappe helt av. Vil du ha det litt kjøligere? Et enkelt trykk til, og temperaturen senkes til 45°C. Men hvis du virkelig vil senke varmen, trykker du én gang til for den laveste innstillingen på 40°C.

Og hvis du ønsker ekstra ro i sinnet, kan du enkelt slå av varmeelementet etter behov. Bare hold strømbryteren nede til den røde lampen begynner å blinke. Nå vil varmeelementet slå seg av automatisk etter 30 minutter, slik at du kan sove trygt og rolig hele natten.

Vedlikeholdsanvisninger

  • Vask av minneskum - Ikke egnet for vask!
  • Vask av innerpute - Ikke egnet for vask! Koble fra strømmen til puten og rengjør puten forsiktig med en godt oppvridd klut. Puten må først tas i bruk når den er helt tørr!
  • Vask av yttertrekk - Egnet for maskinvask ved 40°C.
  • Tørking - Ikke egnet for tørketrommel. Må lufttørkes i skyggen.
  • Kjemisk rens - Ikke egnet for kjemiske rensbehandlinger.

Trenger du hjelp?

Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål om din bestilling, vennligst kontakt service@zenbed.no - vårt dedikerte team er klare til å hjelpe!